2016-07-07 01:55:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A munkában kedvező fejlemények várják

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az anyagi ügyeit kézbe kellene vennie, mert egyre nehezebb lesz kezelni a súlyosbodó problémákat. Talán ezek is közrejátszanak abban, hogy ma nagyon feszült hangulatban lehet. Fennáll a veszélye annak, hogy elveti a sulykot és túlságosan megbánt valakit, aki pedig fontos önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek napra számíthat, olyasmiben lehet része, amire régóta áhítozott, talán a barátainak köszönheti az új élményt. De nem csak ez teszi boldoggá, a munkahelyi sikerek is elégedettséggel töltik el.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hullámzó kedélyállapota nehézzé teszi a mai napot, időnként hajlamos borúlátóan értékelni a helyzetét. Próbáljon a realitás talaján maradni, se a jót, se a rosszat ne értékelje túl, ragaszkodjon az arany középúthoz!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Minden adott a szerelemhez! Ha ön egyedülálló, akkor ma fogadja el a baráti meghívásokat, mert most megismerkedhet valakivel, aki akár az élete párja is lehet! A párkapcsolatban élők is érzik majd az erőteljes energiákat – egy beszélgetés során talán szóba kerül az összeköltözés, vagy a családalapítás is…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jól meg kellene fontolnia, milyen döntéseket hoz, de azt is, hogyan bánik másokkal, mert most ellenségeket szerezhet magának az indulatos viselkedésével. A türelmetlenség, kapkodás nem viszi előre, csak akadályozza a céljaiban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma érdekes emberekkel ismerkedhet meg, akik később komolyan befolyásolhatják a sorsának alakulását. Most nyitottá válik az új dolgokkal szemben, és sok mindent össze tud hozni, az üzleti életben is sikerre számíthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Félreértések nehezítik a munkát, és az otthonában sem fényes a hangulat. Szerelmi gondokat, talán még csalódást is hoz ez a nap. A rossz hír, amit kap, azonban kezdete lehet egy új, jobb időszaknak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyén kedvező fejlemények várják, a magánéletében viszont több probléma is adódhat. Kicsit jobban kellene a társára, a családtagjaira figyelnie. Ne dugja homokba a fejét, nézzen őszintén szembe a háttérben húzódó gondokkal!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma gyorsan pörögnek az események, néha már azt sem tudja, a nagy kapkodásban mihez kezdjen. Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap. Végre felfedezheti, milyen rejtett erőtartalékai vannak!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tartsa nyitva a szemét és a fülét, mert ma remek üzletet köthet, ha időben felismeri a lehetőségeket! Ha bizonytalan, akkor kérdezze meg a hozzáértő barátait, hogy merre is lépjen tovább.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most az egyszer ne aggodalmaskodjon annyit a munkája miatt. Kicsit engedje el a kontrollt, hagyja sodortatni magát az árral. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek napra számíthat! Nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul! Azért figyeljen a munkájára is - annál is inkább, mert ma a főnökei is megdicsérhetik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: